Beckmann

Om BeckmannCO


Fredrik Beckmann


Upplägget är enkelt: Du får den kompetens du behöver för det jobb du behöver. BeckmannCO är ett utpräglat nätverksföretag med noga utvalda samarbetspartners, som kopplas in allt efter dina behov. Du får bara det bästa, inget annat.

Du väljer processen kring Idén. Även om vi på BeckmannCO är kända för våra kreativa lösningar, sätter vi en ära i att förvalta allt från skisser till färdiga storyboards och manus, med vårt yttersta av perfektionism och kärlek till yrket.

Om det fungerar? Ja så här säger några av våra uppdragsgivare:

Göran Tivénius - Liljedal Communication: "Att arbeta med Fredrik Beckman är både trevligt och berikande. Liljedal Communications erfarenheter är med andra ord mycket goda."

Kenneth Båth - Relation & Brand: "BeckmannCO ser vi som en perfekt partner för oss då vi jobbar i nätverk och behöver köpa in kompetens på olika områden.
Vi har varit helt nöjda med samarbetet, lyhördhet, kreativitet och leverans på utsatt dag kan sammanfatta deras insatser.
Ser fram emot ett forsatt bra samarbete i framtiden."

Claes Wendick - Po. Kommunikation: " Jag skulle faktiskt ALDRIG rekommendera någon annan byrå att anlita BeckmannCO. En riktigt kompetent samarbetspartner, med en vettig prisbild och som dessutom är trevlig att jobba ihop med, vill man helst ha för sig själv. Därför säger jag inget!"

Mer information

Under Produktioner / Case-beskrivningar finns en beskrivning av arbetsmodellen samt några casebeskrivningar som ger en god bild av samarbetet med BeckmannCO.VIP-rummet »
Visa BeckmannCO showreel »
Ladda hem BeckmannCO showreel »